Dóka Károly

Dóka
Károly

Károly marketingje

Kik vagyunk és mi az a Marketing Fitnesz Program?

A Marketing Commando tanácsadóiként, több száz ügyféllel történt együttműködés után, azt tapasztaltuk, hogy a legtöbb elszánt kis- és középvállalati cégvezető több segítséget igényelne a tanácsadásnál.
Biztosan Te is éreztél már hasonlót, és jó lett volna, ha valaki fogja a kezed a nehéz feladatoknál.

Ezek a cégvezetők bizony gyakorlati támogatást vártak, azaz egy olyan programot, ami lépésről lépésre,hónapról hónapra ülteti át a legeredményesebb marketing technikákat a gyakorlatba, miközben az egész cég stratégiáját átvilágítja és rendszerezi. Ugye, Neked is jól jönne egy ilyen segítség?

Így született meg a 11 hónapos Marketing Fitnesz Program, ami tulajdonképpen egy ún. „coaching”, azaz edzés, ahol minden cégvezető munkáját (akár a Tiédet is), az „edzőn” kívül további 9 csoporttárs segíti folyamatosan.
Az MFP lett tehát a leghatékonyabb együttműködési forma, amiben Te és a céged is egyszerre fejlődhettek.
Ez az, amiért többet kapsz tőle, mint bármilyen más marketing konzultációtól.

Mivel az MFP egy nagyon intenzív, egyedülálló Program, a helyek száma is limitált. Ezért keveseknek van lehetőségük részt venni a 11 hónapos edzésen, és igazán sikeresnek lenni.
Ha nem akarsz lemaradni a következő Programról, ne habozz sokáig!

Réka, mint „edző”, az elmúlt 11 évben összesen 12 csoportnak, azaz több mint 100 cégvezetőnek segített a gyakorlatban is megvalósítani azokat a marketinges fortélyokat, amelyeknek köszönhetően a cégek kézzel fogható eredményeket értek el.

Csatlakozz Te is a legsikeresebb cégvezetőkhöz!

Nyirő Réka

Nyirő
Réka

“Szeresd, amit csinálsz”

A marketing iránti lelkesedését úgy adja át a cégeknek, hogy ugyanúgy élvezni tudják, mint ő, mert hiszi, hogy ez minden céget sikerre visz.

Rékáról bővebben >>

A Marketing Fitnesz Program társalapítója

Wolf Gábor

Wolf
Gábor

Küldetés: a magyarországi mikró-, kis- és középvállatok sikeresebbé tétele a jobb marketing révén.

Gáborról bővebben >>