Blaner Attila

Blaner
Attila

Attila marketingje

Tamás László

Tamás
László

László marketingje

Horváth Lajos

Horváth
Lajos

Lajos marketingje

Fülöp Zoltán

Fülöp
Zoltán

Zoltán marketingje

Wábits Viki

Wábits
Viki

Viki marketingje

Varga Zoli

Varga
Zoli

Zoli marketingje

Szabó Szabolcs

Szabó
Szabolcs

Szabolcs marketingje

Dóka Károly

Dóka
Károly

Károly marketingje

További MFP tagok:

Pácser Attila marketing munkássága

Cégnév: A Mi generációnk Kft.
www.peneszmentesites.hu


Mi volt az MFP előtt?

2008-ban sikerült egy olyan honlapot és automatizált hírlevél rendszert felállítanom,
ahol az érdeklődő megtalálhat minden információt a penészedés kialakulását előidéző okokról, a nem működőképes penészmentesítő eljárásokról, a penészedés egészségre gyakorolt hatásáról, a szellőzés fontosságáról.

Ezzel együtt ingyenes felmérést hirdettünk, ahol a helyszínen készítünk ajánlatot, mivel a szellőző rendszer online nem értékesíthető. Így a marketing gépezet elsődleges célja az volt, hogy minél több látogató rendeljen meg felmérést.


A Marketing Fitnesz Program hatására a következőket változtattam meg:

A piackutatás pontosan kiderítette, hogy az embereknek mire is van szüksége penészmentesítés témában, ennek megfelelően alakítottam a Google Adwords hirdetéseken,
megfelelő kulcsszavakra optimalizálva.

Az így megnövekedett látogatottság (az előző év hirdetési időszakához képest kb. 150-200%-al több látogatónk lett) arányosan sokkal több felmérés megrendelést is produkált - 2008 decemberének első két hetében naponta érkezett annyi felmérés megrendelés, mint 2007-ben egy hét alatt.
Forgalmunk is kb. a másfélszeresére nőtt az előző évhez képest.
Viszont a felmérések utáni eladások aránya romlott – korábban a felmérések 70%-ból született megrendelés, a megnövekedett felmérés megrendelés után ez a szám 40%-ra romlott.

Ezért az ingyenes felmérés megszűnt, és helyette ingyenes ajánlatkészítés van.
Csak akkor megyünk ki személyesen, ha az ajánlatban szereplő összegért megrendelik a munkát.
A felmérés továbbra is elérhető, de már „Soronkívüli felmérés” címen és 15.000.- Ft+Áfa az ára. Ha megrendeli a munkát, 100%-ban betudjuk a rendszer árába.
Extra Kiszállási díjat is számolunk fel, az ország bármelyik pontjáról is legyen szó.

Mivel több alkalommal is kiderült, hogy az általunk megtervezett rendszereket másokkal építtették ki olcsóbban, vagy a tulajdonos próbálta meg kivitelezni, ezért nem mondjuk meg sehol, hogy mit és hova terveztünk. Amennyiben valaki ragaszkodik a rendszer részletes leírásához, azt megkaphatja tőlünk írásos formában a kiépített rendszer árának 20%-áért, de minimum 35.000.- Ft+Áfa díjért. Természetesen megrendelés esetén ez is 100%-ban beleszámítódik a kiépített rendszer árába. Így nem éri meg velünk terveztetni „ingyen”.
A kiszállási díj, szintén profit növekedést eredményez, hiszen eddig az ingyenes kiszállásokat (a feleslegeseket is) a megtermelt haszonból finanszíroztuk.

A sikert elsősorban annak köszönhetem, hogy most már a marketingre nem, mint reklámszövegírásra gondolok. Sikerült megtanulnom, hogy a marketing egy hihetetlenül bonyolult, ugyanakkor végtelenül logikus rendszer.
Egyetlen részt kiragadva belőle semmire sem jutunk, bármennyire is briliáns az a részlet.
Azt is tudni kell róla, hogy, ha cseppet sem briliáns, de egymáshoz jól illeszkedő marketing alkatrészeket használunk gépezetünk összeállításához, akkor a végeredmény válik briliánssá, hiszen egy működőképes traktor sokkal messzebb visz, mint egy besült motorú Ferrari.
A kérdés csak az, hogy a konkurencia mivel jár? Gyalog, vagy sportautóval?

„Annak javaslom, aki már sokat olvasott, de elakadt a megvalósításban! Réka és a csoporttagok most elég inspirációt adhatnak, hogy tényleg működőképes marketing rendszere legyen!”

Hirschler András


Hunet Kft. www.hunetkft.hu

„A konkurenseimnek NEM ajánlom!A többi kkv számára viszont szükséges, ha haladni
akarnak előre,ráadásul azonnal mérhető eredményeket hoz”

Mező Mónika


Peak Hungary Kft.
www.peakgirl.hu

 

„Az eredmények alapján mondhatom bátran, hogy a tréningnek köszönhetően működik most (jól) a cégünk.”

Oprea Iulia

Tiroli Álláskereső
www.tiroli.hu

 

Úgy érzem magam, mint egy Shaolin szerzetes, aki egy év tanulás után kilépve a kolostor kapuján olyan titkos tudás birtokában van, ami ’legyőzhetetlenné’ teszi.

Több, mint tíz éve tanulok marketinget, PR-t és a kommunikáció mindenféle formáját az értékesítéstől kezdve a tárgyalástechnikán át az eladástechnikáig, mert tudom, hogy egyetlen üzlet sem működik mindezek nélkül. Azonban egy iskola, egyetlen könyv sem adott még ilyen biztos és valóban gyakorlatias, használható ismeretet, mint a marketing Fitnessz Programon megszerzett „Feketeöves Marketinges” címmel járó tudás…

Fülöp Zoltán

feketeöves marketinges,
2008-ban az Év Marketingese Díj nyertese
www.reklamtolacimlapig.hu

Ajánlom azoknak a cégvezetőknek, akik rengeteg időt töltöttek már el a marketing ismereteik bővítésével, de a megvalósítás állandó napi problémaként lebeg felettük.

Szabó Szabolcs

ügyvezető
Grimex Magyarország Kft.

A konkurenciának kérném idézni:
Egy olyan csoportos foglalkozás, amibe kár belekezdeni, mert kidobott pénz, és mert az iparágban van már, aki elvégezte.

Varga Zoltán

Divian-Mega Kft.

Ha kicsit is bizonytalan jelenlegi marketingjében, jelenleg nem tudok jobb megoldást ajánlani, mint a "Program"! Ha akarja, itt megtanulhatja, hogyan járjon a jövő útján.

Dóka Károly

ügyvezető
Fagépszer Kft.
www.fagepszer.hu

Köszönöm, csak a konkurenciám ne tudja meg, hogy ennek a tréningnek köszönhető az az irdatlan gyors fejlődés, amin a cég az elmúlt időben átment.
Ne haragudj, de nem vállalom a nevem, mert valóban félek, hogy a konkurenciám megtudja…

Még egyszer nagyon köszönöm a 9 hónap alatt, Tőled és az MFP-től kapott rengeteg hasznos ötletet és útmutatást. Azt hiszem ez a tanfolyam volt az utóbbi időszakban a legjobb leghasznosabb befektetésem☺

Bató Zsolt

tulajdonos
Bató Motors Kft.

Ha szeretne egy teljes, átfogó képet arról, hogyan kell egy céget felfuttatni, profivá varázsolni és konkurenciára immunissá tenni, akkor ezt ne hagyja ki!

Kálmán István

ügyvezető
ICDI Kft.
www.icdi.hu