Blaner Attila

Blaner
Attila

Attila marketingje

Tamás László

Tamás
László

László marketingje

Horváth Lajos

Horváth
Lajos

Lajos marketingje

Fülöp Zoltán

Fülöp
Zoltán

Zoltán marketingje

Wábits Viki

Wábits
Viki

Viki marketingje

Varga Zoli

Varga
Zoli

Zoli marketingje

Szabó Szabolcs

Szabó
Szabolcs

Szabolcs marketingje

Dóka Károly

Dóka
Károly

Károly marketingje

További MFP tagok:

Szabó Szabolcs marketing munkássága

Cégnév: Grimex Kft.

Mi volt az MFP előtt a legnagyobb problémád?

Nehéz ágazatban dolgozom – bár tudom sokan kezdik ezzel – de a nyomdáknak tényleg nem egyszerű feladat nagy értékű gépeket eladni. 2003-ban, amikor a cégemet kezdtem még nagyon jó feltételekkel lehetett dolgozni a piacunkon. A nyomdák nyitottak voltak. Egy napra telefonon 4-5 érdekes találkozót is le tudtam szervezni.

4-5 év elteltével a reklámzajnak és a versenytársak egyre aktívabb jelenlétének köszönhetően a hideg hívásaim egyre gyakrabban ütköztek ellenállásba. Egyre nehezebb lett időpontot egyeztetni potenciális ügyfelekkel, a reklámjainkból bejövő érdeklődők száma is megcsappant.


Mi változott a cégedben a Marketing Fitnesz Program során?

Az MFP egy teljesen új szemléletet hozott számomra. Megismerhettem a piackutatásból származó előnyöket és rájöttem arra, hogy ügyfeleimnek többet kell nyújtanom a gépre adott ajánlatoknál.

Nagyon sok eszközt, útmutatást és nem utolsósorban ötletet kaptam Ritától és csoporttársaimtól, melyekkel egyre közelebb jutok ahhoz, hogy a telefont csak akkor kelljen felemelnem, ha engem keresnek!

A program alatt átalakítottuk termékeinket bemutató prospektusainkat, mellyel a szakma kiállításán is sikerrel vettünk részt. A mai napig kapunk ügyfeleinktől visszajelzéseket, hogy mennyire hasznosnak találják a prospektusban lévő cikkeinket.

A Fitneszen tanultak segítségével az internetes jelenlétünket is fejlesztjük. A szakmát segítő tanulmányokkal és cikkel növeljük vevői adatbázisunkat. És idén már elhagyjuk a költséges szakmai vásárokat is, és helyette saját gépbemutatóval összekötött konferenciát szervezünk. Ezzel a tudással már bátran bele merek vágni!

„Annak javaslom, aki már sokat olvasott, de elakadt a megvalósításban! Réka és a csoporttagok most elég inspirációt adhatnak, hogy tényleg működőképes marketing rendszere legyen!”

Hirschler András


Hunet Kft. www.hunetkft.hu

„A konkurenseimnek NEM ajánlom!A többi kkv számára viszont szükséges, ha haladni
akarnak előre,ráadásul azonnal mérhető eredményeket hoz”

Mező Mónika


Peak Hungary Kft.
www.peakgirl.hu

 

„Az eredmények alapján mondhatom bátran, hogy a tréningnek köszönhetően működik most (jól) a cégünk.”

Oprea Iulia

Tiroli Álláskereső
www.tiroli.hu

 

Úgy érzem magam, mint egy Shaolin szerzetes, aki egy év tanulás után kilépve a kolostor kapuján olyan titkos tudás birtokában van, ami ’legyőzhetetlenné’ teszi.

Több, mint tíz éve tanulok marketinget, PR-t és a kommunikáció mindenféle formáját az értékesítéstől kezdve a tárgyalástechnikán át az eladástechnikáig, mert tudom, hogy egyetlen üzlet sem működik mindezek nélkül. Azonban egy iskola, egyetlen könyv sem adott még ilyen biztos és valóban gyakorlatias, használható ismeretet, mint a marketing Fitnessz Programon megszerzett „Feketeöves Marketinges” címmel járó tudás…

Fülöp Zoltán

feketeöves marketinges,
2008-ban az Év Marketingese Díj nyertese
www.reklamtolacimlapig.hu

Ajánlom azoknak a cégvezetőknek, akik rengeteg időt töltöttek már el a marketing ismereteik bővítésével, de a megvalósítás állandó napi problémaként lebeg felettük.

Szabó Szabolcs

ügyvezető
Grimex Magyarország Kft.

A konkurenciának kérném idézni:
Egy olyan csoportos foglalkozás, amibe kár belekezdeni, mert kidobott pénz, és mert az iparágban van már, aki elvégezte.

Varga Zoltán

Divian-Mega Kft.

Ha kicsit is bizonytalan jelenlegi marketingjében, jelenleg nem tudok jobb megoldást ajánlani, mint a "Program"! Ha akarja, itt megtanulhatja, hogyan járjon a jövő útján.

Dóka Károly

ügyvezető
Fagépszer Kft.
www.fagepszer.hu

Köszönöm, csak a konkurenciám ne tudja meg, hogy ennek a tréningnek köszönhető az az irdatlan gyors fejlődés, amin a cég az elmúlt időben átment.
Ne haragudj, de nem vállalom a nevem, mert valóban félek, hogy a konkurenciám megtudja…

Még egyszer nagyon köszönöm a 9 hónap alatt, Tőled és az MFP-től kapott rengeteg hasznos ötletet és útmutatást. Azt hiszem ez a tanfolyam volt az utóbbi időszakban a legjobb leghasznosabb befektetésem☺

Bató Zsolt

tulajdonos
Bató Motors Kft.

Ha szeretne egy teljes, átfogó képet arról, hogyan kell egy céget felfuttatni, profivá varázsolni és konkurenciára immunissá tenni, akkor ezt ne hagyja ki!

Kálmán István

ügyvezető
ICDI Kft.
www.icdi.hu