Gyakori kérdések2022-11-09T20:37:25+00:00
Én lakossági ügyfelekkel dolgozom. Nekem hasznos lehet ez a Program?2019-09-27T10:16:17+00:00

Igen mindenképp. Ahogy a fenti felsorolásban is láttad sok olyan cég vett már sikeresen részt a programban, akik lakosságnak értékesítenek.

Pár konkrét példa:
www.peashop.hu, www.ekszerpalota.huwww.shox.hu.,
www.schusslerkozmetikumok.hu, www.egyedikutya.hu,
www.patkosalexandra.hu, www.ndnsport.com.

B2B üzletágban dolgozom – erre mennyire alkalmazhatók a programon tanultak?2019-09-27T10:08:48+00:00

A program tematikája jól illeszkedik az olyan cégekhez is, akik cégeknek adnak el.
Sőt a program során mindig külön kiemeljük a B2B specialitásokat.

B2B cégek, akik már elvégezték a Fitnesz Programot pl.: www.flottakezeles.hu, www.assur.hu, www.keletagro.hu, www.ivm.hu, www.quattrosoft.hu, www.greenrabbit.hu, www.innvoice.hu, www.palfieva.hu, www.bergerkonyvelo.hu

Tudtok-e segíteni a totál nulláról induló vállalkozásomnak?2019-09-27T10:17:31+00:00

Igen, de tudnod kell, hogy az első 3 alkalom stratégiai alapozás, és csak azt követően kezdjük el a marketing eszközöket megvizsgálni, így addig a kevésbé látványos dolgokon dolgozunk. Viszont, fontos hogy enélkül a stratégia nélkül nem tudunk eredményes marketinget csinálni.

Ha most induló céged van annak az az előnye, hogy még nincs semmi elrontva, nem kell semmit megváltoztatni, mindent az elejétől kezdve jól fogsz csinálni. Hátránya viszont, hogy az eredményekkel kapcsolatban türelmesebbnek kell lenned, mint egy már évek óta prosperáló vállalkozásnak, hiszen nem lesz összehasonlítási alapod egy korábbi állapothoz képest, illetve sok minden lassabban érhet be, több időbe telhet.

Én nem érek erre rá, ezért van marketingesem. Őt érdemes erre elküldenem?2019-09-27T10:21:32+00:00

Csak a marketingest nem tudjuk fogadni.
A programban cégvezetők vesznek részt,
mivel cégvezetői, stratégiai döntéseket kell meghozni, és mivel a többi csoporttárs is cégvezető.

Viszont, ha Neked segítség, elhozhatod a marketingesedet is, magaddal együtt.
Ő féláron vehet részt a Programban.

Több tulajdonosa, vezetője van a cégnek, jöhetünk mindketten?2019-09-27T10:18:51+00:00

Igen, ez megoldható, és volt már rá többször is példa. Ebben az esetben a második embernek a Program féláron van.

Ha mindketten jöttök, javaslom, hogy a két vezető két különböző üzletág, vagy egyikük a lakossági másik a céges eladások marketingjén dolgozzon a csoportban. Így még többet ki tudtok hozni a Programból.

Ha több profilom, üzletágam, vállalkozásom van, ráhúzható e a Program párhuzamosan mindegyikre?2019-09-27T10:22:07+00:00

Igen, de a közös edzések során „egy fenékkel” érdemes ott ülnöd, mert így lehet végigvinni a stratégiát. Valamint a csoporttársakat sem zavarja össze, hogy most miben is kell gondolkodni, segíteni.

Az egyéni konzultációk során viszont természetesen lehet szó a másik vagy többi üzletről is, hogy a Programon tanultakat ott hogyan tudod alkalmazni.

Előfordulhat-e hogy konkurensem is van a csoportban?2019-09-27T10:07:25+00:00

Nem. Hasonló iparágak egyszerre nem vehetnek részt (konkurensek kizárva).
Sőt a program ideje alatt, tehát amíg együtt dolgozunk, egyéni konzultációra sem vállalom a versenytársaidat.

Mennyi időmet fogja ez a Program elvinni?2022-09-20T19:51:44+00:00

A program januárban kezdődik és novemberben ér véget. Így közel 1 éven keresztül a marketing lesz a cégedben a top prioritás. Azaz ezzel a programmal adsz egy évet a cégednek, hogy marketing szempontból felvirágoztasd,  aminek az ára nem csak pénz, hanem sok idő is.

Minden hónapban van 2 nap, amikor el kell vágnod magad a világtól, a családtól, és ezzel kell foglalkoznod. Ezenkívül vannak a személyre szabott konzultációk, és persze maga a megvalósítás is sok időt igényel.

Igen ez a program nagy odaadást kíván. Sőt a csapattársaid is kérhetnek Tőled segítséget, de persze cserébe Te is megkapod ugyanezt a támogatást.

Hol lesznek az „edzések”?2022-09-20T19:50:45+00:00

Az edzéseket jelenleg Gárdonyban, a Velencei tó partján, a Vital Hotel Nautis Superior****-ban, inspiráló környezetben tartjuk.

Fontosnak tartjuk, hogy kicsit „kirántsunk” Téged a megszokott környezetedből, hogy maximálisan a marketingre, a fejlődésre, a csoportra, a közös munkára tudj hangolódni.

Milyen iparágaknak reménytelen a Marketing Fitnesz Program?2019-09-27T10:24:10+00:00

Olyan iparágnak nem való a Fitnesz Program, ahol a döntés kizárólag „mutyizással”, kapcsolatokkal befolyásolható. Ebben sajnos a marketing nem tud segíteni.
Egyébként teljesen mindegy, hogy mivel foglalkozik a céged, milyen iparágban dolgozol.

A Fitnesz Program során már sokféle iparág megfordult. Pl.: mezőgazdasági gépalkatrész, ékszer, nagykonyhai gépek vendéglátó helyeknek, nyelvoktatás, szálloda, biztonságtechnikai nagyker, fürdőruha, munkaerőközvetítés cégeknek, étterem, stb.

Mennyibe kerül a Program?2022-11-18T19:24:05+00:00

Havi konstrukcióban fizetve: 10 x 258.000 Ft + áfa (első részlet decemberben aktuális)

2 részletben fizetve: 2 x 990.000 Ft + áfa,amivel 600.000 Ft + áfát takaríthatsz meg
(első részlet decemberben, második részlet májusban aktuális).

Ez az ár a 10 hónapos csoportos coachingon és az azzal együtt járó anyagokon kívül tartalmazza a helyszíni folyamatos bekészítéseket: víz, üdítő, kávé, tea, édes-sós teasütemények.

A Program ára nem tartalmazza a szállás és a főétkezések (első nap vacsora, második nap ebéd) költségét a Vital Hotel Nautis Superior****-ban!

Mi van, ha nem tetszik a program?2019-09-27T10:09:44+00:00

Ahogy azt már tőlünk megszokhattad, a kockázatot ismét nem Te viseled, hanem mi.

Ha nem vagy maximálisan elégedett a programmal, akkor bármikor felállhatsz és kiléphetsz.

Ebben az esetben visszafizetjük a hátralevő idő arányos díját. Az egyetlen kérésünk egy írásos indoklás.

Marketing Fitnesz Program célja

A marketinged ne csak elméletben, de a gyakorlatban is jobb legyen, hogy a céged gyorsabban növekedhessen, nagyobb profittal és több sikerélménnyel.

És persze hogy Te is hamarabb elérd a céljaidat, legyen az a siker öröme, mások csodálatának kiváltása, a több pénz, több lehetőség mások megsegítésére, vagy bármi, amiért reggelenként egyre több energiával és lelkesedéssel ugrassz ki az ágyból!

Ha jobb a marketinged, mindezt hamarabb megkapod, mindebből többet kapsz. Ha viszont nem jó a marketinged, akkor az mindenben visszahúzza a cégedet és Téged is – ezt pedig egyikünk sem akarja, igaz?

Pont ez az, ami kell nekem, azonnal regisztrálok a következő programra >

Fontos tudnivaló a Marketing Fitnesz Programról

NEM könyvekre, NEM amerikai konzultánsok weboldalain található ingyenes anyagokra, és VÉGKÉPP NEM az itthoni “hivatalos” marketing oktatáson alapul a Marketing Fitnesz Program tematikája, hanem az elmúlt közel 15 év, több száz magyar kkv-val történt együttműködés tapasztalataira.

Arra, hogy ma Magyarországon milyen marketing technikák hoznak biztos kudarcot, és milyen marketing technikák hoznak biztos bevételt. Milyen marketing eszközök kerülnek túl sokba, mik a legeredményesebbek, és melyiket hogyan kell használni.

„A program a céget pénzügyileg beton stabillá tette.
A mai marketing rendszerem a versenytársaim számára láthatatlan és lemásolhatatlan.
A program elején leírt 5 éves céljaim közül egyet már a program végére sikerült kipipálni.

Három évet gondolkodtam a Marketing Fitnesz programon.
Kár volt.”

Szalai Gabriella
Angolutca
www.angolutca.hu

Konkrét változás az, hogy lett saját jegyrendszerünk, hogy drágábban több jegyet adunk el, hogy sokkal több a megjelenésünk a médiában és bátrabban tervezzük a koncerteket.
A program legnagyobb haszna az, hogy az eddig tulajdonképpen marketing nélkül működő termékünket újabb szintre tudjuk juttatni ezzel a tudással.

Gáncs Andrea
Bár Produkció Kft. – Budapest Bár zenekar
www.budapestbar.hu

A legnagyobb haszna ennek a programnak, hogy végre nem össze-vissza valósítok meg ad-hoc ötleteket, hanem egy ütős struktúra szerint. Az MFP a kötelező GPS a sikeres vállalkozás felé vezető úton!

Vámos Robi
Táblácska.hu Kft.
www.tablacska.hu

„A konkurenseimnek NEM ajánlom! A többi kkv számára viszont szükséges, ha haladni akarnak előre,ráadásul azonnal mérhető eredményeket hoz

Mező Mónika
Peak Hungary Kft.
www.peakshop.hu

Hogyan tudsz jelentkezni a Marketing Fitnesz Program
következő csoportjába?

Töltsd ki ezt a kérdőívet és pár munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük a részleteket.

Kitöltöm >